RESEPTI

DOLMIO® Syksyinen Bolognese

Dolmio® Syksyinen Bolognese
AIKA
30 min
AINESOSAT
6 tuotetta
HENKILÖIDEN MÄÄRÄ
4 x

AINEKSET

  • 1 prk DOLMIO® Bolognese Classico -kastiketta
  • 500 g naudanjauhelihaa
  • 100 g vihreitä papuja, siistittyinä ja pilkottuina
  • 1 iso porkkana kuutioituna
  • 300 g spagettia
  • 300 g lanttua kuorittuna ja kuutioituna

VALMISTUSOHJEET

  1. 1.
    Kuumenna iso kattila ja lisää jauheliha vähitellen niin, että se ruskistuu. Lisää porkkana, lanttu ja pavut ja keitä sekoittaen vielä 3-4 minuuttia.
  2. 2.
    Kaada päälle purkillinen DOLMIO® Bolognese Classico -kastiketta ja kuumenna kunnes seos on hautunut pehmeäksi. Vähennä lämpötilaa ja keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.
  3. 3.
    Tällä välin keitä spagettia kiehuvassa vedessä 10-12 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti, tarjoile 4 lämmitetylle lautaselle ja kaada päälle DOLMIO® Bolognese Classico -kastiketta.

LISÄÄ TÄMÄN KALTAISIA RESEPTEJÄ

Kind Graphic Divider-svg