RESEPTI
Meksikolainen tortillalasagne
AIKA
60 min
AINESOSAT
10 tuotetta
HENKILÖIDEN MÄÄRÄ
6 x
Meksikolainen tortillalasagne
AINEKSET
- 1 prk DOLMIO® Lasagne -kastiketta
- 1 prk DOLMIO® Lasagne Vaalea -kastiketta
- 400 g säilöttyjä punaisia kidneypapuja ilman suolaa tai sokeria, huuhdottuina ja valutettuina
- 25 g cheddarjuustoa raastettuna
- 400 g vähärasvaista jauhelihaa
- 1 sipuli, hienoksi pilkottuna
- 1 punainen tai vihreä chilipippuri, siemenet poistettuna ja hienoksi pilkottuna
- salaatti (pieneksi pilkottuja tomaatteja, kurkkua, punasipulia ja korianteria)
- 1 pieni punainen ja vihreä paprika, siemenet poistettuna ja pilkottuna
- 4 pehmeää vehnätortillaa
VALMISTUSOHJEET
-
1. Kuumenna uuni 190 asteeseen / kiertoilmauuni 170˚ C / kaasu 5. Kuumenna suuri paistinpannu ja lisää jauheliha vähän kerrallaan, ruskista korkeassa kuumuudessa – n. 3-4 minuuttia. Lisää sipuli, paprikat ja chili ja paista vielä 2-3 minuuttia.
-
2. Laita joukkoon pavut ja Dolmio® Lasagne -tomaattikastike, sekoita, kiehauta ja poista hellalta.
-
3. Aseta tortilla 20 cm (8 tuumaa) suuren pyöreän kakkuvuoan tai paistoastian pohjalle, sitten lusikoi päälle neljännes jauhelihaseoksesta. Laita päälle toinen tortilla ja levitä sen päälle neljännes Dolmio® Vaalea Lasagne -kastikkeesta. Toista kerrokset vie
-
4. Paista 30-35 minuuttia kunnes paistos on kypsää ja kullanruskeaa. Anna seistä muutama minuutti, sitten tarjoile kera raikkaan salaatin, jossa on paprikaa, tomaatteja, korianteria ja punasipulia sekä limettimehua.