RESEPTI
Kesäinen kasvislasagne
AIKA
60 min
AINESOSAT
11 tuotetta
HENKILÖIDEN MÄÄRÄ
4 x
Kesäinen kasvislasagne
AINEKSET
- 1 prk DOLMIO® Lasagne -kastiketta
- 1 prk DOLMIO® Lasagne Vaalea -kastiketta
- Basilikan lehtiä koristeeksi
- 100 g mozzarellajuustoraastetta
- 150 g vihreitä papuja, huuhdeltuina, kannat poistettuina ja pilkottuina
- 1 iso kesäkurpitsa paloiteltuna
- 6 lasagnelevyä (paino n. 100 g)
- 1 punasipuli pieneksi pilkottuna
- 1 pieni punainen ja vihreä paprika, siemenet poistettuna ja pilkottuna
- 2 rkl kasviöljyä
- 1 keltainen paprika, siemenet poistettuina ja paloiteltuna
VALMISTUSOHJEET
-
1. Lämmitä uuni 190 asteeseen / kiertoilmauuni 170°C. Kuumenna kasviöljy suurella paistinpannulla ja lisää vihreät pavut, kesäkurpitsa, punasipuli ja paprikat. Paista keskilämmöllä, sekoita usein, kunnes kasvikset ovat pehmenneet – n. 4-5 minuuttia
-
2. Kaada puolet kasvissekoituksesta suureen kulmikkaaseen paistovuokaan, jonka mitat ovat noin 26 cm x 20 cm.
-
3. Asettele 3 lasagnelevyä päälle, levitä puolet DOLMIO® Vaalea Lasagne –kastiketta niiden päälle. Toista kerrokset ja ripottele mozzarellaraaste paistoksen päälle.
-
4. Paista 30-35 minuuttia kunnes paistos on kypsää ja kullanruskeaa. Anna seistä muutama minuutti ja tarjoile muutamalla basilikalehdellä koristeltuna.