RESEPTI

Kesäinen kasvislasagne

Kesäinen kasvislasagne Dolmio
AIKA
60 min
AINESOSAT
11 tuotetta
HENKILÖIDEN MÄÄRÄ
4 x

AINEKSET

  • 1 prk DOLMIO® Lasagne -kastiketta
  • 1 prk DOLMIO® Lasagne Vaalea -kastiketta
  • Basilikan lehtiä koristeeksi
  • 100 g mozzarellajuustoraastetta
  • 150 g vihreitä papuja, huuhdeltuina, kannat poistettuina ja pilkottuina
  • 1 iso kesäkurpitsa paloiteltuna
  • 6 lasagnelevyä (paino n. 100 g)
  • 1 punasipuli pieneksi pilkottuna
  • 1 pieni punainen ja vihreä paprika, siemenet poistettuna ja pilkottuna
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 keltainen paprika, siemenet poistettuina ja paloiteltuna

VALMISTUSOHJEET

  1. 1.
    Lämmitä uuni 190 asteeseen / kiertoilmauuni 170°C. Kuumenna kasviöljy suurella paistinpannulla ja lisää vihreät pavut, kesäkurpitsa, punasipuli ja paprikat. Paista keskilämmöllä, sekoita usein, kunnes kasvikset ovat pehmenneet – n. 4-5 minuuttia
  2. 2.
    Kaada puolet kasvissekoituksesta suureen kulmikkaaseen paistovuokaan, jonka mitat ovat noin 26 cm x 20 cm.
  3. 3.
    Asettele 3 lasagnelevyä päälle, levitä puolet DOLMIO® Vaalea Lasagne –kastiketta niiden päälle. Toista kerrokset ja ripottele mozzarellaraaste paistoksen päälle.
  4. 4.
    Paista 30-35 minuuttia kunnes paistos on kypsää ja kullanruskeaa. Anna seistä muutama minuutti ja tarjoile muutamalla basilikalehdellä koristeltuna.

LISÄÄ TÄMÄN KALTAISIA RESEPTEJÄ

Kind Graphic Divider-svg